Mikkel Haarups Big Van World MTX Kawasaki KX250


Der er ingen tvivl om, at Mikkel Haarup viser sit fulde potentiale i VM i lige nu, hvor danskeren indtager tredjepladsen i den samlede stilling. En af de helt store parametre i den succes, er den cykel Steve Dixon og hans team har bygget til danskeren. Vitalmx.com har skudt en del flotte nærbilleder af cyklen, så lad os lige tage et nærmere kig på Mikkels podiegenerator!

DRT laver rigtig mange ting selv, og der er hængt en stor mængde labre ting og sager på Mikkel Haarups cykel. Kulfiber-bagstel er altid lækkert, sammen med kulfiber-luftfilterkasse og bundplade. Notér også de speciallavede motorophæng, custom bremsepedal og DVR-forrør med lækker tint.

Kulfiber-tank med nedbygget dæksel er også et must. Ser lækkert ud og sparer vægt.

Hjemmelavet DRT-tændingsdæksel. Steve Dixon har altid været kendt for at gå sine egne veje - især når det kommer til cyklerne. Rygter har floreret om at det skulle være en Pro Circuit-motor der sidder på Mikkels cykel, men det er det pure opspind.

Cosworth burde klinge velkendt hos alle der godt kan lide motorsport. Det britiske firma har været en stor del af motoren på Mikkel Haarups cykel. En anden ting værd at bemærke ved den, er WP-affjedringen. Og så med udskårne numre for at fjerne overflødig vægt.

Masser af gyldne detaljer, til at spille op imod det grønne. Ikke ryttergårdens kedeligste ged, hvis I spørger os.

DRT laver også selv triple clamps til Mikkels cykel. Og så sværger man til fatbar-styr.

Dunlop-dæk på de grønne maskiner, og så er navet factory-Kawasaki. Det er fedt. Og selvom det ligner noget andet, så skulle det efterlydende være standard-Kawasaki bremsekalibre, som teamet så barberer ned, for at gøre dem lettere - efter hvad vi lige har kunnet snuse op.

Og vi slutter med afgangsrøret på Mikkels cykel. DVR leverer, selvfølgelig med kulfibercap.


Det ligner en cykel der godt kunne tænke sig et fjerde podie i træk. Vi siger det bare.


Foto: Vitalmx.com / Juan Pablo Acevedo

- Kig forbi dem, for flere features efter hver VM-afdeling.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder