top of page

- Mildest talt lidt overrasket

Mads Fredsøe VM-debuterede med et brag i den forgangne weekend, og de to fine starter danskeren kørte af i de to heat, er bestemt ikke gået mange næser forbi. Det er den slags der bekræfter fabrikkerne i at de har valgt rigtigt på talenthylden. Det blev derfor også til karrierens første VM-point i et tætpakket felt for Mads, der er glad for hvordan det gik, selvom det ikke er let at begå sig i MX2-feltet, hvor man hurtigt kan lave fejl.


Mads Fredsøe: "Min VM-debut i Lugo, Spanien. Det var en helt ny bane, så man skulle lige have følelsen, men jeg laver et fedt kvalheat om lørdagen, hvor jeg ender 20'er, så god start på weekenden. Om søndagen i 1. heat får jeg en god start og køre egentlig godt hele heatet, men jeg blev lidt træt de sidste 3 omgange, hvor jeg så laver en fejl og vælter, så jeg lige mister 2 placeringer til sidst og ender som nummer 24. I andet heat får jeg en mega god start. Jeg kommer afsted som 3'er mod alle de fabrikscykler der, så det var jeg sgu mildest talt lidt overrasket over. Men det var en mega fed følelse at prøve og ligge der. Jeg ligger omkring 10. pladsen, men laver desværre en fejl på 3. omgang og vælter. Jeg kommer op igen og har et fint heat, og ender som 19er, så jeg får mine første VM-point! Det er mega fedt, også fordi det var en afdeling hvor der var en del med - vi var jo næsten fuld bom, så det er bare nice. Nu står den på recovery - man kan godt mærke sin krop efter sådan en VM-weekend. Næste weekend står den på EM i Frankrig."


Foto: Infront Moto Racing 2024 @ M. Zanzani

Comentários


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page