top of page

- Motiveret mig til at træne endnu hårdere

Lucas Søndergaard er gået til EMX250-serien i år med krum hals, fast besluttet på at bruge serien til at forbedre sig selv. Det har indtil videre resulteret i karrierens første fire pointgivende EMX250-heat - to i Portugal og to senest i Frankrig. Det fik vi ham lige til at sætte lidt ord på, ikke mindst for at høre, hvad det giver ham at køre med i den virkelig hårde og hurtige klasse.


Lucas Søndergaard: "De seneste to omgange af EM. Første gang jeg kvalede' ind til de pointgivende heat var i Portugal - hvilket var et mega fedt mål på listen man kunne tjekke af, og hvor jeg så blev jeg nummer 34 i første heat og nummer 35 i andet heat. I Frankrig kvalede' jeg så som andenreserve, men jeg fik lov at komme til bom i begge de pointgivende heat, og her blev jeg nummer 38 i første heat og nummer 34 i andet heat. Deltagelsen i EM været utrolig god for mig selv som kører generelt. At kunne køre med i heatene giver et selvtillidsboost for hver gang man er med. Desuden har jeg haft mulighed for at snakke med andre internationale kørere og jeg har trænet med nogle af dem, hvilket har givet mig nogle værdifulde tips og erfaringer jeg har taget med mig. I starten af året da vi kørte de første 2 afdelinger i Spanien og Italien var jeg meget nervøs, og jeg havde svært ved at holde fokus, men ved at jeg har kørt det lidt mere nu, er jeg blevet bedre til at holde fokus på det jeg skal. At kvale' til de pointgivende i EM har også motiveret mig til at træne endnu hårdere end før, så jeg forhåbentlig kan komme med til de pointgivende heat hver gang fremover. Samlet set har min deltagelse i EM givet mig en masse erfaring, som du kun kan få ved at stille op, og samtidig givet et klart billede af, hvor jeg skal forbedre mig selv - både på og udenfor banen."

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page