top of page

Mudderfest i Tennessee


Der var lagt op til en gentagelse i USA, da feltet igen var samlet på Loretta Lynn's i går, til anden afdeling af det amerikanske mesterskab. Men hvis banen havde været vanskelig sidste lørdag, så var det ingenting imod, hvad regnen gjorde ved den op til gårsdagens afdeling. Det var så træninger måtte aflyses, og i sidste ende blev der kun en enkelt session til kørerne, inden det gik løs.


250 Class

Mathias Jørgensen var på pletten igen, og danskeren plejer at være god til mudder. Desværre blev hans dag ødelagt allerede tidligt, da de aflyste træninger og kvaler' + tekniske problemer under den session der så var, gjorde at der ikke blev race til Mathias i går. I stedet var det Jeremy Martin der tog den samlede sejr, efter at brormand Alex Martin tog sejren i andet heat. Det betød at de to brødre kom podiet sammen til slut, med Dylan Ferrandis imellem sig.


Resultat, LL2:

1. Jeremy Martin - Honda

2. Dylan Ferrandis - Yamaha

3. Alex Martin - Suzuki

4. Cameron McAdoo - Kawasaki

5. Shane McElrath - Yamaha

6. RJ Hampshire - Husqvarna

7. Mitchell Harrison - Kawasaki

8. Stilez Robertson - Husqvarna

9. Lance Kobusch - KTM

10. Carson Mumford - Honda


Samlet:

1. Dylan Ferrandis

2. Jeremy Martin

3. Alex Martin


450 Class

I den store klasse var der også gang i tilfældighedernes spil. Zach Osborne, der fører tabellen an, var tæt på slet ikke at komme med, fordi hans Husqvarna ikke ville køre under tidskvalen'. Han fik så lov at køre med i B-gruppen, og kvalificerede sig derigennem. Det så dog ikke ud til at bekymre ham det store, for Zach endte med at tage sejren på dagen og udbygge sin føring. Med sig på podiet fik han Adam Cianciarulo og Marvin Musquin, imens det var en forfærdelig dag for den forsvarende mester, Eli Tomac, der kun fik 12 point med sig, efter tekniske problemer. Samtidig var det også godt at se Max Anstie tilbage i toppen, efter flere sæsoners deroute og uheld med skader.


Resultat, LL2:

1. Zach Osborne - Husqvarna

2. Adam Cianciarulo - Kawasaki

3. Marvin Musquin - KTM

4. Broc Tickle - Yamaha

5. Max Anstie - Suzuki

6. Christian Craig - Honda

7. Justin Barcia - Yamaha

8. Blake Baggett - KTM

9. Jason Anderson - Husqvarna

10. Justin Rodbell - Kawasaki


Samlet:

1. Zach Osborne

2. Marvin Musquin

3. Justin BarciaHøjdepunkter:

Foto: Brown Dog Wilson

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page