top of page

MX-Index'/Motocast PulpMX-Fantasy - Leg 11!


Endnu et tirsdagsræs, og endnu engang blev der vendt lettere op og ned på misæren - ikke mindst i MX-Index' og Motocasts fabelagtige PulpMX Fantasy-konkurrence! Tonsvis af hæder er på spil, samt mild anerkendelse fra den vigtigste og mest gasgale fraktion af det danske samfund. Det gælder liv, død, håneret, og mindst én omgang, når du må ses igen med dine makkere på bodegaen! Vi tager et kig på stillingen, efter tirsdagens AMA Supercross i Arlington!


I toppen er der nemlig sket en ændring. Vegetaren er skudt frem i spidsen, efter et par uger som nummer 2 og 3, imens [UPASSENDENAVN] stadig befinder sig på andenpladsen. Norskov90, der ellers har toppet de sidste par afdelinger, er droppet ned på tredjepladsen, men der er stadig et par håndfulde point + en sjat, ned til Motocasts første-kommunikator på fjerdepladsen. Ellers ser top 10 relativt stationær ud, og det utrænede sæbeøje kan måske se, at det muligvis bliver blandt dem der ligger i toppen nu, at tingene skal afgøres.


Der kan dog stadig nå at ske en masse!


Selv drømmer Skriverkarlen om at æde sig lidt længere op i rækkerne, men desværre styrtbløder jeg stadig efter de massive pointtab jeg pådrog mig i starten - primært ved ikke helt at have læst reglerne ... Anyway, man kan ikke vinde hver gang. Men Max Anstie, hvis du lige vinder på lørdag, ville det være skæppeskønt ... Vi er i det mindste langt over det punkt i sæsonen, hvor jeg normalt glemmer at sætte hold/ikke tænker over det, fordi MX starter op igen i Europa, så der er fremskridt!


Du kan finde alle resultater fra tirsdag aften i Arlington her: https://results.amasupercross.com/


Næste afdeling er på lørdag, igen i Arlington, for sidste gang i denne omgang, så husk at sætte hold inden! Dine makkere skal nok være klar til at voksenmobbe dig hvis du glemmer det!


Husk nu hvad vi kæmper om, børnlille:

Og lækre præmier fra:


Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page