MX-Index'/Motocast PulpMX-Fantasy - Leg 5!


Var der kaos i Indianapolis igen? Ja! Ramte det spillerne i MX-Index' og Motocasts store PulpMX Fantasy-liga som et muteret godstog lastet med bly og armeringsjern? Ja! Banen krævede sin ofre, og det fik igen vendt op og ned på stillingen i ligaen! Vi tager et kig lige her!


Vi har nemlig en ny mand i front! Norskov90 har kørt sig i spids, og vi siger ikke at det er mærkeligt, at en mand med et matchende navn, skrev til os en uge inden Supercross-sæsonen gik i gang, og opfordrede til at vi skulle starte en PulpMX Liga, men vi afviser ikke at han er en form for MX Fantasy algoritmetroldmand, der er ude på narrestreger.


Vegetar lider ikke af proteinmangel endnu, og så er Zulu10 rykket ned på tredjepladsen, efter to uger på tronen. Der bliver også byttet godt rundt lige omkring top 10. Spændingen vil ingen ende tage! Hvem napper håneretten på lørdag?


Retter vi glojernet imod MX-Index' egne rækker, så sørgede Motocasts knævreWiz for at køre sig lidt frem i tabellen, efter at han var klar til at gå til yderligheder overfor Curren Thurman efter i lørdags. Samtidig så rykkede Skriverkarlen betragteligt frem i den samlede stilling, og burde i samme ombæring sende både Jeremy Hand og især Grant Harlan en stor frugtkurv med sløjfe.


Du kan finde alle resultater fra første afdeling i Indianapolis, her: https://results.amasupercross.com/


Husk at næste afdeling er på lørdag, så sørg for at få sat dit hold, så du kan holde dig inde i varmen om dit livs måske vigtigste og mest prestigefyldte titel!


Husk nu hvad vi kæmper om, børnlille:

Og lækre præmier herfra:


Untitled-1.png

© 2013 MX-IndeX - A part of #591 Arts.