top of page

MX-Index Julekalender - "Historien bag" - 14. decemberJulen nærmer sig, så hver dag frem til den store aften, har MX-Index selvfølgelig vanen tro en helt særlig nedtælling. I år har vi været på jagt i arkiverne, og fundet nogle billeder, der kan knyttes en sjov, og måske ufortalt, historie til. Små anekdoter, som måske ikke har set dagens lys her på siden, før nu, eller som bare tåler et herligt gensyn.


14. december - På papir

Det er blevet den 14. december, og vi besluttede at der godt må gå lidt ananas-i-egen-juice i den. For i forlængelse af en nyligt offentliggjort PISA-undersøgelse der viser at danske børn læser dårligere og dårligere - som nok mest skyldes fatale nedskæringer på skoleområdet, selvom ministeren glemte at nævne det i sin fremlæggelse - så er vi glade for at have bidraget til at holde glæden ved bøger og at læse i hvert fald bare en smule oppe. Det bilder vi os i hvert fald ind. For de tre små bøger om motocross, blev rigtig godt taget imod da de kom ud - og bliver stadig efterspurgt massivt på bibliotekerne - og af alt det MX-Index' Skriverkarl har lavet med verdens bedste sport, så er det her klart en af tingene i top 3 over det jeg er mest stolt af. Jeg ved godt at bøger er min ting, og at det spiller ind, men der er bare noget over at have det på papir.


Og til alle de rollinger der har sendt mig billeder af at de sidder og læser, I drømmer ikke om hvor badass I er, og hvor munter det gør mig! Så lad dagens kalenderlåge være et skud ud til jer småfolk!


( Men kommer der så da for pokker ikke en bog om crosserløb til voksne, tænker du? Jooooh, mon ikke 2024 har lidt hårde pakker med <3 )

Comentarios


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page