top of page

MX-Index Julekalender - "Historien bag" - 17. december


Julen nærmer sig, så hver dag frem til den store aften, har MX-Index selvfølgelig vanen tro en helt særlig nedtælling. I år har vi været på jagt i arkiverne, og fundet nogle billeder, der kan knyttes en sjov, og måske ufortalt, historie til. Små anekdoter, som måske ikke har set dagens lys her på siden, før nu, eller som bare tåler et herligt gensyn.


17. december - The one that got away ...

Dagens billede forestiller Kim Alex Olsen og Jonas Alex Olsen, og kommer fra et interview undertegnede lavede til MOTO - I ved, den version vi stod for - og udover at være en cool historie om et par gennemfine fyre, så er det her billede også symbolet på det vi håbede MOTO kunne være blevet ved at være. Nemlig et medie hvor man havde overskuddet og tiden til at gå i dybden. Det var et skønt moment i bladets historie, hvor vi satsede på at bobbe det hele ekstra meget op, tage ud og lave reportager, besøge folk og virkelig køre journalistikken i højgear. Af grunde vi ikke behøver komme ind på her, blev det dog ikke ved at være sådan, men derfor står billedet stadig som en lysende lanterne og højdepunkt i hele processen omkring MOTO. Og jeg synes faktisk der var mange gode øjeblikke.


Og til tider savner jeg da bladet. Det skal jeg gerne og uforbeholdent indrømme. Ideen om at skabe et motocross-magasin, der kunne fortælle om alt i dansk motocross, med kvalitet, indsigt og ikke mindst tid til at gøre noget ud af det. Det var grunden til at det overhovedet blev til i sin tid.


Og det mener jeg stadig at sporten fortjener, lige fra bunden af det gamle OB-hjerte.


Kommentare


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page