top of page

MX-Index Julekalender - "Historien bag" - 7. december

Julen nærmer sig, så hver dag frem til den store aften, har MX-Index selvfølgelig vanen tro en helt særlig nedtælling. I år har vi været på jagt i arkiverne, og fundet nogle billeder, der kan knyttes en sjov, og måske ufortalt, historie til. Små anekdoter, som måske ikke har set dagens lys her på siden, før nu, eller som bare tåler et herligt gensyn.


7. december - Nitro!

Året er 2015 og Nitro Circus er kommet til Danmark! Der skal være show på Brøndby Stadion, og selvom showet var fedt, så er det faktisk en historie fra optakten til det, vi skal have.


For vi var selvfølgelig på presselisten til selve showet, og havde varmet op til det på vanlig vis. Vi havde gjort hvad vi kunne - tænkte vi. Indtil Lars Green, der står bag Herning Supercross, skrev og spurgte om vi havde lyst til at interviewe Travis Pastrana ham selv. Så Skriverkarlen røg selvfølgelig afsted til København, hvor vi endte med at lave et cool interview med Travis, under en tilfældig bro bag et hotel. En helt igennem dedikeret og professionel gut, som man kun kan have respekt for.


Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page