top of page

MX-Index Julekalender - Hvor blev de af? - Anthon Jørgensen


Hvor blev de af? MX-Index sætter i december fokus på nogle af dem der har forladt toppen af dansk motocross det seneste årti +/-. Vi har taget en snak med dem om grunden til at de forlod motocross, og du kan derfor se frem til en masse interview, som nedtælling til jul!


I dag har vi snakket med Anthon Jørgensen, der leverede flere gode resultater på vej op igennem rækkerne, og også strålede i glimt til A-DM, men som siden forsvandt fra sporten. Anthon fortæller selv hvorfor, lige herunder.


Anthon Jørgensen: "Jeg opnåede en delt tredjeplads i B-MX2, og så også nogle ok resultater i A-MX2, selvom jeg ikke er helt tilfreds med de resultater. Men hvad fanden, det går jo nok! Det jeg havde mest succes med, var faktisk serien i Sverige. Der lavede jeg nogle rigtig gode resultater, og viste hvad min rigtige fart kunne række til. Grunden til at jeg stoppede var faktisk på grund af en skulderskade. Den var gået af led så mange gange at den skulle opereres til sidst. Og der sagde lægerne at jeg ikke ville blive i stand til at køre mere efterfølgende. Operationen ville efterlade mig med en skulder der var 10-15% invalid, og uden skyggen af den styrke jeg havde før. Nu bruger jeg tiden på at knokle som tømrer, hvor min far stadigvæk hjælper med af og til, når der er brug for det. Han er altid bag mig, uanset hvad jeg så går og laver - om jeg bygger eller kører cross. Jeg går også så småt og forbereder mig til min svendeprøve her til foråret. Jeg bor på Amager med min kæreste, hvor vi så småt går og leget med tanken om at starte vores egen lille familie inden alt for længe. Det kunne være for fedt at vende tilbage til sporten, men jeg har desværre også regninger der skal betales, men drømmen er der da stadigvæk. Jeg ville helt sikkert vende tilbage, hvis jeg ikke døjede med skulderen. Jeg må jo indrømme, at jeg virkelig savner alle fra crossverdenen!"


Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page