MX-Index Julekalender - Hvor blev de af? - Christian Juul


Hvor blev de af? MX-Index sætter i december fokus på nogle af dem der har forladt toppen af dansk motocross det seneste årti +/-. Vi har taget en snak med dem om grunden til at de forlod motocross, og du kan derfor se frem til en masse interview, som nedtælling til jul!


Så er der kun en enkelt dag tilbage, før vi når juleaften! Og i dag har vi snakket med Christian Juul, der nåede at vinde DM-medaljer i sin tid som aktiv, inden der var andre ting i livet der kaldte på ham. Vi har snakket med ham om hvilke, og om der lurer et comeback.


Christian Juul: "Jeg er jo lidt gammel efterhånden, så helt tilbage i 2004 nåede jeg at vinde et B-DM. I 2007 blev det til en bronzemedalje til A-DM i MX2-klassen, og den medalje blev fulgt op med en fjerdeplads i samme klasse året efter. Desuden blev det til en guldmedalje til DM for hold i 2011. En skade i 2012, samt et huskøb samtidig, og så et par års arbejde i udlandet gjorde, at jeg stoppede med at køre race på højt plan.


Som sagt, så tog arbejde i udlandet min tid de første år efter jeg var stoppet, og siden kom der efterhånden to børn og så et husbyggeri i vejen. Jeg håber da at 2021 giver mulighed for at køre noget mere, det ville i hvert fald være dejligt. Jeg har lige rundet 28 timer på 4 år, så raceren laver ikke ret meget andet end at samle støv, må man sige. Og et comeback? Altså ja, jeg drømmer da stadig om at kunne følge med de hurtige, når jeg så bevæger mig ud! Men nu får vi se."

Topfoto: Caroline Joelsson

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder