top of page

MX-Index Julekalender - Hvor blev de af? - Emil Jepsen


Hvor blev de af? MX-Index sætter i december fokus på nogle af dem der har forladt toppen af dansk motocross det seneste årti +/-. Vi har taget en snak med dem om grunden til at de forlod motocross, og du kan derfor se frem til en masse interview, som nedtælling til jul!


Dagens interview er med Emil Jepsen, der høstede sig en titel i B-MX2, og lå lunt i svinget til at arbejde sig op igennem A-klassen, men som desværre blev tvunget væk fra sporten, under en DM-afdeling i 2017. Vi fik en status fra Emil på hvad der præcist skete, og på hvad han har brugt sin tid på siden da.


Emil Jepsen: "Jeg nåede at blive dansk mester i B-MX2 i 2014, og samme år blev jeg 6'er i A-DM, og havde nogle heat hvor jeg scorede point i ADAC MX Masters, så det år står for mig som det bedste i min karriere. Jeg stoppede i 2017, efter et slemt styrt i Svendborg, som har gjort at mit underben/knæ er blevet knust, og jeg har derfor ikke bevægeligheden og styrken til at kunne køre igen. Jeg startede i 2017 firma sammen med min far, så siden jeg stoppede, har jeg faktisk bare givet den gas med at arbejde og opbygge firmaet. Jeg havde pludselig en del timer der skulle erstattes, da tiden ikke gik med træning og skrue i crossmaskiner, som jeg så kunne bruge på et andet projekt i stedet."

(Det var på Hondaen, at Emil Jepsen hentede karrierens største succeser. MX-Index Pic.)

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page