MX-Index Julekalender - Hvor blev de af? - Kristian Eriksen


Hvor blev de af? MX-Index sætter i december fokus på nogle af dem der har forladt toppen af dansk motocross det seneste årti +/-. Vi har taget en snak med dem om grunden til at de forlod motocross, og du kan derfor se frem til en masse interview, som nedtælling til jul!


I dag har vi snakket med Kristian Eriksen, der på sine bedste dage, var en af de bedste vi havde for omkring et årti siden. For hvad husker han selv bedst fra sin tid på topplan, hvorfor stoppede han lige pludselig, og drømmer han egentlig om at gøre comeback en dag?

Kristian Eriksen: "Hvad jeg nåede at opnå? Jeg har vundet SM en del gange og jeg var da i top 10 i A-MX2 i nogle år. Det jeg tænker tilbage på, som værende det sjoveste fra min crosstid, var faktisk at slå nogle af mine idoler. Jeg husker engang, hvor jeg skulle køre Yamaha Cup mod, blandt andre, Jesper Kjær Jørgensen på min 250f og han skulle køre på en 450f. Jeg nappede begge heats og var ret tæt på ham i starterne også, som jo er en af hans spidskompetencer, så det var en god dag!


Jeg stoppede med at køre motocross, fordi jeg ikke havde den samme lyst til at forbedre mig konstant, og så var det tid at tage en uddannelse også. Siden jeg stoppede har jeg arbejdet og fokuseret på min familie, jeg har fået en søn og er nu bosat i København. Ja, selvfølgelig drømmer jeg nogle gang om at komme ud og køre lidt igen. Det tror jeg næsten alle der har prøvet det, gør, når de først stopper. Den bedste løsning for mig, har været at komme med ud med andre og hjælpe lidt hvor jeg kunne, bare lige for at bevare følingen med motocross."


Untitled-1.png

© 2013 MX-IndeX - A part of #591 Arts.