MX-Index Julekalender - Hvor blev de af? - Thomas Kongshøj


Hvor blev de af? MX-Index sætter i december fokus på nogle af dem der har forladt toppen af dansk motocross det seneste årti +/-. Vi har taget en snak med dem om grunden til at de forlod motocross, og du kan derfor se frem til en masse interview, som nedtælling til jul!


I dag har vi snakket med Thomas Kongshøj, der var en stor del af toppen i dansk motocross i mange år, inden han skiftede sportsgren, og nu jagter resultater andre steder. Hvor? Og hvad har han opnået, siden han stoppede med at køre motocross?


Thomas Kongshøj: "Imens jeg var aktiv i motocross, nåede jeg at opnå en guldmedalje i Hold DM i A-klassen sammen med Næstved Motorklub, og jeg nåede da også at køre et par EM- og VM-afdelinger. Og så nåede jeg også at få nogle podiepladser til DM i MX1 og MX3 med mig. Jeg gik mere over til at køre enduro i 2013, fordi jeg har lyst til noget mere køretid på cyklen, og så synes jeg det er fedt at køre i noget udfordrende terræn. Siden dengang har jeg vundet 9 danske mesterskaber i enduro, vundet den største serie i Sverige, kørt hard enduro - Sea to Sky i Tyrkiet, og nappet en femteplads til DM i A i El-MTB. 25. januar skulle jeg have kørt det gamle Paris-Dakar på 6000 kilometer, på den gamle rute fra Paris i Frankrig og til Senegals hovedstad Dakar, men det er indtil videre udsat til år 2022.


På det personlige plan har jeg uddannet mig indenfor coaching, og jeg driver i dag min egen selvstændige virksomhed, med 5 deltidsansatte, hvor vi varetager 100 firmaer om året, med coaching og teambuilding, og jeg bruger blandt andet el-cross på Feddet på sydsjælland, som aktivitet i mit arbejde."


Untitled-1.png

© 2013 MX-IndeX - A part of #591 Arts.