top of page

MX-Index'/Motocast PulpMX-Fantasy - Leg 1!


Så! Denondelyneme' om vi ikke kom igennem første afdeling AMA Supercross, og derved også første runde af kampen om måske verdens mest eftertragtede tshirt! 72 spillere er vi i MX-Index' og Motocasts eventyrlige Fantasy-liga, og allerede fra første færd er der blevet delt lammere ud, losset i kugler og trukket streger i sandet!


For eksempel har Motocasts chefsnakker lagt sig i spidsen af løjerne, men han pustes voldsomt i nakken fra flere sider! Bland andet af den tidligere VM-kører og mangedobbelte danske mester, Stefan Kjer Olsen - der længe har været notorisk benhård til at spotte udfald, trends og tendenser. I det hele taget har vi et par tidligere A-kørere i top 10, ligesom at flere andre spillere også gør sig til.


Skriverkarlen selv må takke sin usvigelige tro på, at både Brandon Hartranft og John Short ville gro et par vinger, fordi de fik sig hver en dejlig gul ged, at han sejler lidt rundt i suppen ... Hul i det. Lige så snart Anstie er tilbage, så går det for sig! Sgu! Eller noget ...


(Hvordan MX-Index' hus-plageånd, C_Ebbesen, har formået at slutte som nummer 11 i første runde, må betragtes som en blanding af snyd og sort magi.)


Skal vi komme med lidt professionelle tip inden anden afdeling, så husk at sætte hold med hjernen. Bruger du hjertet, så bliver du læsset ud over banden, hurtigere end du kan nå at sige AMA. Og så skal du også være meget sikker i din sag, hvis du vælger at udtage kørere, du tror fører den første omgang ... Det kan koste dig mange point, og har kostet mange af spillerne i første runde. Du behøver nemlig ikke at gøre det.


Husk at sætte dit hold snart, da der jo som bekendt køres supercross igen i morgen nat! Hvis du skulle have glemt hvad vi kæmper om, så er det altså denne her skønhed:

Du kan se stillingerne i det amerikanske mesterskab i supercross her: https://results.amasupercross.com/


(Hvis vi skal namedroppe dig fremover, så smid da lige hvad dit hold hedder!)Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page