top of page

MX-Index'/Motocast PulpMX-Fantasy - Leg 9!


Selvom tingene så småt starter op i Europa, så er ingenting afgjort i USA, og det må vi ikke glemme! Selvom et par af dine venner nok prøver! For det samme gælder kampen om tronen i MX-Index' og Motocasts store PulpMX Fantasy-konkurrence! (Den trone er ganske vist bygget af gamle europaller og en kasseret startbom, men det betyder intet! Det er signalværdien i det!) I lørdags blev der kørt AMA Supercross i Daytona, og det vendte igen lidt rundt på stillingen. Vi tager et kig på stillingen i ligaen!


Norskov90 holder sig stadig knebent foran vegetaren, imens [STADIGUPASSENDENAVN] holder skansen på tredjepladsen. Motocasts Wiz havde Daytona-glojernet på rette sted, og fik kanoneret sig selv op på en fjerdeplads, foran Gunnerkr, der stadig holder sig til. Samtidig tog Stefan Kjer Olsens hold også et gevaldigt hop fremad i tabellen.


I det hele taget er der fortsat spænding i toppen - akkurat ligesom der er i serien! Og det kunne jo næsten ikke være bedre!


Skriverkarlen ham selv, drømmer også om at alle hans Suzukier skal tage ham ind i top 10, og den drøm synes bare en knivspids stærkere, nu hvor Max Anstie er tilbage. Denondelyneme'! Go, Maxi!


Du kan finde alle resultater fra Daytona her: https://results.amasupercross.com/


Næste afdeling af allerede på lørdag i Arlington, så husk at sætte hold inden! Dine makkere skal nok være klar til at skamskrige af grin hvis du glemmer det!


Husk nu hvad vi kæmper om, børnlille:

Og lækre præmier fra:


Comentários


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page