top of page

MX-Index'/Motocast PulpMX-Fantasy - Leg 10!


AMA Supercross-serien tonsede af sted til Arlington i lørdags, og modsat Marc de Reuver, der indrømmede i går, at han ikke havde set supercross, siden Ricky Carmichael stoppede, så holdt vi vågent øje med løjerne! Ikke mindst fordi amtets mest bastante trofæ - fordi det er gjort af dårligt svejset støbejern og pæne skærver - stadig hænger og flagrer for vinden! MX-Index' og Motocasts PulpMX Fantasy-konkurrence kører derudaf, og inden vi ser os om, er vi inde i den afgørende fase! Vi tager lige temperaturen på stillingen!


Der blev nemlig rykket - en lille smule - rundt på stillingen i top 3. Norskov90 holder stadig skansen i front, men [UPASSENDENAVN] er smuttet op på andenpladsen, og ser måske sig selv som [PASSENDE] på førstepladsen. Vegetaren holder sig til, og holder derved Motocasts første-forkynder ude i kulden - selvom han ellers høstede fornuftigt med point i lørdags.


Ellers ser top 10 langt hen ad vejen ud som den har gjort i de sidste mange runder.


Der var dog mange der led i lørdags ... Ikke mindst Skriverkarlen selv ... Da ingen af dem han valgte i 250-klassen tilsyneladende havde ambitioner om at gøre sig gode, og Jason Anderson samtidig satte gang i det, der uden tvivl på betegnes som et offensivt angreb på mine chancer ... Anyway, moving on.


Du kan finde alle resultater her: https://results.amasupercross.com/

Næste afdeling af allerede i morgen, igen i Arlington, så husk at sætte hold inden! Dine makkere skal nok være klar til at skamskrige af grin hvis du glemmer det!


Husk nu hvad vi kæmper om, børnlille:

Og lækre præmier fra:


Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page