top of page

MX-IndeX Tester: PIIK Energy


Når der skal ud og tonses, og den lokale arena skal se de ondeste første tre sving, stedet er blevet præsenteret for i flere timer, skal der noget energi i skroget. Thi det er både sikkert og vist. Ingen crosskarl med respekt for sig selv, har ikke lidt flydende taurin og koffein proppet i en lommelærke i støvleskaftet, lige til at give lidt ekstra spræl, når stævnelederen begynder at finde reglementet frem og pege på 500cc-cylinderen på sønnens 65’er. Energi må der til! Lige til at drikke!


Lad det være købt, ranet fra din makker, eller hjemmebrygget så dunsten alene kan skrælle træbeskyttelse af en parcelhusfacade.


Som en ægte OB-karl, der kun melder til løb hvis vejrudsigten kan garantere medvind og lune solstråler til kindtøjet, og hvis træningspas mest består i at betale for franske hotdogs på Mobilepay, er lidt energi guld værd. Det gør godt i tanken og splasker lige ind i folkeånden i ryttergården. Jeg kan li’ det!


Men Skriverkarlen er også blevet kræsen … Ikke som i de gode tider, da Monster Energy overtog sponsoratet af VM, og der var køleskabe overalt i pressecentret, hvor man kunne stoppe lommerne fulde, inden man stæsede af sted efter billeder og sensationer. Dengang var man et rent kid, og tog raskt en ramme på en weekend – for så ikke at kunne sove i en uge og begynde at lyse sært grønt under UV-lys.


De tider er forbi … Der skal nyt sprøjt til, og derfor nikkede MX-Index’ redaktion jatak’, da vi blev spurgt om vi havde lyst til at give det nye danske produkt, PIIK Energy, en chance!


Bagmanden hedder Sebastian Kærgaard, og han har alle dage været en foretagsom gut, der hovedkulds kaster sig ud i nye projekter. Han tester selv de mest vanvittige ideer af; At være VM’er på pitbike, at lave crossbriller, at flytte til Jylland, at lave energidrik med et knasmodent navn – lutter skøre ting, så man blot kan læne sig tilbage og beundre gejsten!


PIIK Energy – [ˈpiːgə] som i toppen af en skråning, uden rejsning, til de sprogglade – kommer i tre forskellige smage, og MX-Index testede alle tre, uden at kny. Perlende kolde og direkte fra køl, som det har været meningen siden kongen hed Gorm.


Den første, med det mundrette navn Iced Coffee Choko, smager – ahmendutrordetnæppe’ – af iskaffe med et strejf af chokolade. Den mest populære i sortimentet, når man kigger på mængden af de dejlige dåser der langes over disken hos PIIK Energy. Jeg selv var skeptisk – mest på grund af, at undertegnede altid har fundet kaffe til at smage af en blanding imellem syreregn og tårer fra små børn; Ikke særlig godt … Og den var da heller ikke lige mig. Er man dog en kaffebrænder af rang, får piben nok en anden lyd. Og det er jo også hvad salgstallene siger.


Mango Energy hedder den næste drik på menukortet! *Griber dåsen, tager en slurk og sætter den fra sig, med det bump der viser at man har år på bagen, og forstår sig på de sager.* Det er straks noget der smager! Mango Energy er god, og giver en god frisk smag i mundtøjet! Nam!


Iso Lemon er sidste variant i sortimentet, og her skal jeg blankt indrømme, at jeg lod mig besnære. God og frisk læskevæske, direkte til tørsten, og man kunne blive ved! Mængden af Iso Lemon forsvandt som svedperler på et brandvarmt forrør, og før jeg vidste af det, var der ikke flere tilbage i vor varetægt. Helt klart favoritten herfra, og man skulle da være en laban, hvis ikke man skulle forsøge at gafle flere rammer af den her herlige drik!


I det hele taget er PIIK Energy, som mange af Kærgaards andre projekter. Charmerende all-in-agtige, udført med hjertet på det rette sted, og en ambition om at være bedst på markedet! Ambitioner har alle dage fået os til at uddele anerkendende nik og luften på OB-hatten her på MX-Index, og det gør det også denne gang. Der er klap herfra!


Smag en! Nu! PIIK-fjæs!


De kan bestilles på www.piikenergy.dk - Og hvis du skriver "mxindex" som rabatkode, så får du 20% på din bestilling!


Har du/I noget der har med cross at, som MX-Index skal teste? Så smid os en mail eller en PB!

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page