top of page

MX-løb kan gennemføres efter 10. maj?


Og oven i al den forsigtige glæde over at træningen kan genoptages i cross-klubberne, efter hvad der synes som æoner af års venten, så kommer flere nyheder fra regeringen, der giver næring til et spinkelt håb om at der fra 10. maj kan køres løb igen!


Regeringen har nemlig netop offentliggjort deres definition på "en større forsamling," for hvem der gælder forbud indtil 1. september. Den ligger på 500 personer samlet, og giver i første omgang tilladelse til at der i hvert fald kan køres alt andet en DM-A og de større publikumsløb. DM-B, regionale mesterskaber, og de forskellige pokalløb, skulle gå fri, som MX-Index' dårlige hovedregning lige kan finde frem til på kuglerammen!


Vi ved at der arbejdes på højtryk hos DMU, for at få det hele planlagt - også de større løb, eller en nødversion deraf - og der er virkelig nogen der har haft lange dage, for at der kan blive kørt igen hurtigst muligt.


Under alle omstændigheder må det også formodes, at almindelig træning burde blive tilladt når vi rammer den 10. maj, og så håber vi ellers at vi får en sæson i år! Det skal vi! Sgu!


Husk dog på, at der stadig skal tages hensyn. Det er måske i virkeligheden bare en god tommelfingerregel at vaske nallerne rene for bremserens, inden du går i kagefadet, og ikke straks stikke din makker et smækkys, når du ser ham - ligesom du plejer.

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page