top of page

- Når det går godt, så mærker man det ikke!


Magnus Smith har siddet ude med en håndskade, men vendte frygteligt tilbage da EMX250-feltet ramte Uddevalla i weekenden. Og igen var det en #256 der viste klare fremskridt på banen, og ligner en der måske kunne komme til at gøre sig gældende for alvor i fremtiden. Vi fik en status fra Magnus selv, efter støvet havde lagt sig på Glimminge Motorstadion.


Magnus Smith: "Jeg havde en sjov weekend i Uddevalla til EM. Jeg kvaler' som 17'er, hvilket jeg synes var okay, da jeg ved jeg ikke er den bedste til kvalifikation i forvejen. I første heat får jeg ikke en dårlig start, men heller ikke en god, så jeg var måske omkring 15'er cirka. Jeg kører derfra pissegodt, hvis jeg selv skal sige det, og jeg kommer hurigt indenfor top 10 og ender som 8'er. I andet heat får jeg igen ikke en god start, men det kunne have været dårligere, så jeg starter cirka som en 12-15 stykker og kører faktisk ikke så godt de første 10 minutter. Derefter gik det dog den rigtige vej, og jeg kører mig lidt frem og ender som 9'er. Jeg bliver derfor 7'er samlet efter 3 ugers pause, og kun en træningsdag på Kejserdalen og en på Slotten, som forberedelse. Så jeg er super stolt og mega klar til resten af DM’erne og ADAC MX Masters. Min hånd klarede det fint. Der var intet der - når det går godt mærker mand det ikke!"


Foto: NMK

Yorumlar


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page