top of page

Nestaan Husqvarna MX2 søger en chauffør!


Rasmus Krogh Jørgensens tropper søger en lastbilchauffør til den kommende MXGP-sæson, til at køre teamets rig rundt til de europæiske afdelinger af VM. Så hvis du er en erfaren karl bag rattet, så kunne det måske være en fed måde at følge serien, sammen med et af de mest professionelle teams i ryttergården!


Her er den oversatte version af hvad teamet har sendt ud:


"Nestaan Husqvarna Factory Racing er på udkig efter en pålidelig og erfaren lastbilchauffør, til at køre race trucken og vores setup rundt til alle europæiske GP'er i 2022 og fremadrettet.


Sæsonen løber fra slutningen af februar til slutningen af september. Vi er på udkig efter en fleksibel, erfaren og pålidelig chauffør, der kan køre vores race truck til alle 15 europæiske VM-afdelinger. På grund af kalenderen er det et must, at chaufføren er fleksibel nok til at være på vejene og til GP'erne i op til tre uger på én tur, når sæsonen kører. Ydermere, så kræver dette job et godt øje for detaljer og naturlige evner til at holde tingene pæne og rene.


Hvis dette job er noget for dig og du opfylder kriterierne, så kontakt venligst teamet ( rasmus@nestaan.mx ). Vi beder venligst om kun at modtage seriøse henvendelser."


Foto: Juan Pablo Acevedo

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page