top of page

Nicolai Skovbjerg tilfreds trods lidt modvind

Nicolai Skovbjerg startede karrieren på 250'eren i Tyskland med et brag, da det første Youngster-heat til ADAC MX Masters blev vundet i lørdags. Det blev fulgt op af et godt andet heat søndag, mens sidste heat desværre bød på en DNF, og med den, forsvandt udsigten til et eventuelt podie også. Det er dog stadig en positiv dansker der gør status, her dagen efter årets første ADAC MX Masters.


Nicolai Skovbjerg: "En fin weekend til ADAC MX Masters. Igen lavede jeg ikke lige den bedste tid i tidskvalen', men jeg blev alligevel nummer 5 i min gruppe, hvilket er okay. Derefter fik jeg 3 nogenlunde starter, hvor jeg kom afsted lige omkring en 10-15 stykker, og som jeg omsatte til henholdsvis en 1. en 4. og en DNF. Hvor den DNF kostede mig podiet samlet, hvilket jeg er virkelig træt af. Men jeg fik vist flaget og ikke mindst min fart til min allerførste ADAC-weekend på 250’eren. Nu går turen ellers bare til Sverige, hvor jeg skal være en del af Blu Cru-samlingen, som bliver mega fedt og sjovt."


Næste afdeling af ADAC MX Masters bliver umiddelbart uden Nicolai, da den falder sammen med første afdeling af DM i Næstved på søndag.


Foto: Steve Bauerschmidt

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page