top of page

Ord fra sidste bekræftede dansker til Herning SX + Alle danske navne


Så er 12. og sidste dansker bekræftet på startlisten til Herning Supercross om under en måned, og det bliver Asger Martens, der slutter præsentationsballet af! Det betyder også at vi nu kan lave en liste med alle danske kørere på startbommen til årets Supercross i Herning! Den ser sådan ud:


Kenneth Kaalund

Mathias Jørgensen

Frederik Goul Jensen

Magnus Smith

Mathias Tang

Jakob Kjær Nielsen

Mads Fredsøe

Sam Korneliussen

Frederik Højris

Marcus Rene Petersen

Martin Bak

Asger Martens


Supercross Herning skriver:

Der er under en måned til at vi ses alle sammen i Jyske Bank BOXEN, til Yamaha Supercross & Freestyle Show, og derfor skal vi da også lige have præsenteret 12. og sidste dansker på bommen! Asger Martens kørte en fantastisk sæson 2022 udendørs, hvor han sluttede i den samlede top 10 i DM i MX2-klassen. Han er derfor klar til at prøve sig af i Herning, og det er en ung mand der glæder sig rigtig meget til at være med!


Asger Martens: “Jeg glæder mig ubeskriveligt meget til at køre med til Yamaha Supercross & Freestyle Show 2023, da det er et super fedt event! Det bliver så vildt at opleve tilskuerne og energien i Jyske Bank BOXEN. Det er uden tvivl også en super oplevelse at være med til, når man sidder og kigger med på lægterne, for alle dem der kommer. Jeg ser i det hele taget bare frem til en weekend med noget kanon ræs!”

コメント


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page