top of page

Oscar Brix håber på mere race


Det er altid værd at holde øje med hvem der er på vej frem, og efter at have gjort en rigtig god figur i de mindre klasser de seneste år, så er Oscar Brix nu ved at finde sig til rette i MX2. En proces der ser ud til at gå mere end godt, i hvert fald hvis vi skal tro på hvad vi så, til første afdeling af DM-B Øst i lørdags i Næstved. Oscar ligner stadig en fremtidens mand, hvis alt går vel, så vi fik et par ord fra ham, om hvad sæsonen kommer til at byde på, og hvad han håber på, på lang sigt. Her er hvad han svarede til det.


Oscar Brix: "Som optakt har jeg prøvet at få kørt så meget jeg kunne i Danmark, og så har jeg været tre uger i Italien, for lige at blive 100 procent klar til sæsonen. Mine planer i år var faktisk at køre både A-DM og B-DM, men det har ikke været en mulighed, efter al det corona der har været. Så det bliver desværre kun til B-DM, som det ser ud lige nu. Jeg håber dog på at det hele begynder at åbne mere op, så der måske bliver mulighed for at køre begge klasser senere på sæsonen. Jeg har ikke de store ambitioner, i hvert fald ikke som jeg er klar til at sætte ord på, men det kunne da være sjovt at komme til udlandet, og prøve sig af i nogle løb der!"


Her på MX-Index er vi dog sikre på, at Oscar ville pynte på A-DM-feltet, så lad det her tjene som en opfordring på længere sigt!

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page