top of page

Oscar Brix klar til Hedeland


Oscar Brix har været godt kørende i B-MX2, og er klar til at tørne ud til A-DM på søndag, når feltet rammer Oscars hjemmebane i Hedeland. Vi tog derfor en lille snak med ham, om hvordan han håber det kommer til at gå, og lidt om hvordan sæsonen er gået indtil videre.


Oscar Brix: "Min sæson er gået rigtig godt indtil videre, efter jeg startede godt ud i Næstved og derefter fik lidt selvtillid til de to andre afdelinger. Efter vi havde kørt på Svendborg, tog jeg afsted til Italien for at får kørt en masse og derfor fik vi ikke Randers med.


Denne weekend bliver lidt presset. Først B-DM på Kejserdalen lørdag, og så A-DM på Hedeland søndag. Jeg føler at der er lagt et stort pres på Hedeland, fordi det er min hjemmebane, så folk regner med at jeg gør det godt. Derfor ville jeg faktisk hellere have startet ud med A-DM på en bane som Næstved, så der ikke var lige så stort pres på.


Jeg tror ikke jeg har en fordel fordi det er min hjemmebane. Jeg har ikke fået trænet så meget derude, da vi har trænet på de baner vi skulle køre B-DM på, og ikke var sikre på om vi kunne få lov at køre med til A-DM."

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page