top of page

Osicka MX Team med interessant lineup til VM 2024

Det tjekkiske Osicka MX Team har været en del af den internationale motocross-scene i en del år efterhånden - med skiftende fokus på VM og EM-klasserne. Men til 2024 er man klar til at tage et skridt frem, og især steppe sin tilstedeværelse op i VM MX2-klassen.


På den store maskine holder man fast i slovakiske Tomas Kohut, der mest har været en figur i EMXOpen de seneste par år, men som også af og til stikker næsen frem andre steder - blandt andet i MXGP-klassen i år, selvom sæsonen har været præget af skader. Man satser på deltagelse i alle europæiske MXGP-afdelinger.


I MX2 får man tilgang af det tjekkiske talent Julius Mikula, der i år har kørt for Yamahas officielle fabriksteam i EMX125-klassen, men som også fik det meste af sin sæson ødelagt af en skade. Nu tager han så skridtet direkte fra 125'eren og op i VM MX2-klassen. Et skridt som ikke altid giver det bedste resultat, men som også kan give lige det ekstra fra start, så den unge tjekke kan vokse sig større med opgaven.


Sidste mand på teamet, der blev afsløret i går, er østrigske Marcel Stauffer - der jo som nogen husker, havde et par fine afdelinger af VM i år, som indhop i MX2-klassen. Østrigeren er desuden testkører for KTM, så det var næsten naturligt at han fandt vej til en fuld sæson i VM. Desværre befinder han sig også i en uheldig situation, da han for en lille måned siden, desværre væltede og brækkede både nakke- og ryghvirvler. Det vil også sige, at der lige nu ikke er en prognose for hvornår Stauffer faktisk kommer til at slutte sig til teamet, men at man vælger at holde fast i ham og aftalen alligevel, siger noget om karakteren hos Osicka MX Team - og det er da også noget som Stauffer selv bemærker i sin kommentar til nyheden. Her takker han, og siger han vil gøre hvad han kan for at komme tilbage hurtigst muligt og betale tilbage.


Foto: Osicka MX Team

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page