top of page

- Plads til forbedring


Malou Jakobsen har haft både op- og nedture i årets VM-serie for kvinder, og hendes enorme potentiale og fart, er flere gange blevet sat lidt i baggrunden af uheld og irriterende timing. Vi ved at Malou forventer meget af sig selv, og ikke er tilfreds med hvordan det er gået i VM, selvom vi som tilskuere slet ikke er i tvivl om at opskriften til noget stort lever i bedste velgående, så vi spurgte lige lidt ind til den VM-sæson der netop er gået, og hvordan hun oplevede finalen i Tyrkiet.


Malou Jakobsen: "Så nåede vi sidste afdeling af VM-sæsonen. Jeg var virkelig taknemmelig for at det lykkedes mig at komme til at køre i Tyrkiet igen. Jeg havde set frem til at lave et godt resultat og afslutte VM på en god måde, men i tidstagningen blev jeg udfordret, og formåede simpelthen ikke at sætte en ordentlig tid, hvilket gjorde sit til at jeg måtte starte langt ovre fra siden i begge starter. Det er selvfølgelig en udfordring i sig selv, og ved begge starter rundede jeg andet sving i top 20. Så der skulle kæmpes og køres op igennem feltet i begge heat. Det gjorde jeg så, og jeg følte faktisk i begge heat, at jeg havde et godt flow ... Så jeg sidder lidt tilbage med følelsen af at det samlede resultat ikke rigtig giver det rigtige billede af min VM-afdeling. På dagen i Tyrkiet blev det samlede resultat en 9'er, men jeg måtte tage til takke med en samlet 11. plads i VM 2022. Der er plads til forbedring og jeg må simpelthen se at komme med fra start, men det har desværre været min store udfordring i sæson 2022, så jeg ved hvad jeg skal arbejde på til næste sæson. Det er præcis i disse svære tider og under disse omstændigheder, at jeg er endnu mere taknemmelig for alle dem der hjælper og støtter mig, og som stadigvæk tror på min rejse mod toppen."

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page