top of page

Podiemager


Der var ingen af os der nogensinde tvivlede på ham, den store gut fra Sønderborg. Selvfølgelig kunne han gøre det, kæmpe sig på crossverdenens mest eftertragtede palle for fjerde gang i streg, og da han først spankulerede ud på det podie, for at hjemtage trofæ, virussikre fistbumps og champagne til at smøre kulør i de danske kinder, så var der ingen tvivl om at endnu en stor bedrift var i hus.


MX2

Thomas Kjer Olsen var nemlig godt kørende i dag, da VM-feltet tørnede ud på den helt nye bane i udkanten af den spanske hovedstad Madrid. En kantet hårdbane, der virkelig krævede sit af kørerne. Alligevel så var TKO bragende godt kørende, især i første heat. Her blev det til en andenplads, en hårsbred fra førstepladsen. Andet heat blev en kamp imod uret, men det rakte alligevel til den samlede tredjeplads på dagen, og så kom Thomas altså på podiet for fjerde GP i træk! En fabelagtig bedrift, der bringer smil frem fra Gedser og til Skagen! Tom Vialle tog sig af den samlede sejr, imens Jago Geerts tog andenpladsen på dagen.


Thomas Kjer Olsen: "Endnu en god dag for mig. Jeg havde en god følelse i første heat - jeg var afslappet og kunne køre mine egne linjer. Det føltes ret nemt, og da jeg kom op på andenpladsen, så prøvede jeg at gå efter sejren, men jeg nåede det ikke helt. Det tager tid at vænne sig til endags-formatet, og jeg er nødt til at forbedre mit andet heat. Jeg er i god form, så jeg skal bare bruge nogle bedre starter. Jeg gnubbede lidt styr ned ad starten i andet heat, men kom hurtigt op som 7'er, men jo mere jeg pressede, jo flere fejl lavede jeg, så det føltes som hårdt arbejde. Alt i alt, er jeg tilfreds. Endnu et podie, og fire i træk, så jeg ser frem til at slutte sæsonen stærkt af!"


Resultat, Spanien:

1. Tom Vialle - KTM

2. Jago Geerts - Yamaha

3. Thomas Kjer Olsen - Husqvarna

4. Roan van de Moosdijk - Kawasaki

5. Maxime Renaux - Yamaha

6. Jed Beaton - Husqvarna

7. Ben Watson - Yamaha

8. Conrad Mewse - KTM

9. Stephen Rubini - Honda

10. Isak Gifting - GasGas


Samlet:

1. Tom Vialle - 525p

2. Jago Geerts - 473

3. Jed Beaton - 379


MXGP

I den store klasse er det hele stadig åbent. Men i Spanien var der kun én matador, da det for alvor gik løs, og han var på hjemmebane. Jorge Prado førte alle omgange og vandt begge heat i sikker stil, i hvad der blev den lille teknikers mest overbevisende præstation i den store klasse indtil videre. Tim Gajser tog andenpladsen på dagen og gode point til sin samlede stilling, imens Romain Febvre tog sidste plads på podiet. Glenn Coldenhoff og Clement Desalle tog de sidste pladser i top 5. Antonio Cairoli måtte nøjes med sjettepladsen i Spanien.


Resultat, Spanien:

1. Jorge Prado - KTM

2. Tim Gajser - Honda

3. Romain Febvre - Kawasaki

4. Glenn Coldenhoff - GasGas

5. Clement Desalle - Kawasaki

6. Antonio Cairoli - KTM

7. Jeremy Seewer - Yamaha

8. Brian Bogers - KTM

9. Gautier Paulin - Yamaha

10. Jeremy van Horebeek - Honda


Samlet:

1. Tim Gajser - 441p

2. Antonio Cairoli - 417

3. Jeremy Seewer - 396


Alle resultater her: https://results.mxgp.com/mxgp/standings.aspx


Husk at du kan se alle heat, on-demand og gratis, på Dplay!


Næste afdeling bliver på Lommel, hvor der venter tre GP'er i næste uge!


Foto: Juan Pablo Acevedo

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page