top of page

Positive ting fra Stefan Bech


DM på Hedeland blev både dramatisk og spændende, og en af dem der gjorde det godt i MX1-klassen, var Stefan Bech. Vi fik derfor et par ord fra ham, om hvordan han oplevede løjerne!


Stefan Bech: "Søndagen blev et lille vendepunkt for mig og Suzukien. En sæsonstart, hvor der er blevet brugt alt for mange timer på at rette cyklen op, efter de mange styrt er forhåbentlig vendt nu! Min dag i Hedeland var en rigtig god en, med lækkert vejr og godt humør. Jeg havde 2 rigtig gode heat, hvor der ikke blev fokuseret så meget over placeringen, men mere på min kørsel. I første heat kommer jeg afsted som 12-13 stykker, og får mig kørt op som nummer 9 ret hurtigt og holder den til mål. I andet heat kommer jeg igen afsted som nummer 12 og får mig igen kørt op i top 10. Midt i heatet får jeg en sten på forbremsen og den stopper med at virke. Det resulterer i noget spændende kørsel resten af heatet, men jeg får kørt den hjem som nummer 11. Lige en kæmpe tak til Rune og hele teamet! Altså der er virkelig brugt mange timer på at rette crosser op i år. Vi ses d. 15. på Mors!"

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page