top of page

Prado og Rossi med sejren i Spanien - Daugaard 17'er


Anden afdeling af det spanske mesterskab i Lugo skulle køres her i weekenden, men på grund af vejret, valgte man at køre heat i dag også, og sløjfe at køre det over to dage. Og dagen bød på nogle gode dueller, hvor Ruben Fernandez og Jorge Prado var klasser bedre end alle andre i MX1-klassen. Fernandez vandt første heat, og førte andet heat, men måtte i jorden, og så kunne Prado tage sejren på sin hjemmebane. Danske Rasmus Daugaard kørte en 17. plads hjem i samme klasse, og danskeren syntes om banen, der er på VM-kalenderen i år, om end den var svær.


Rasmus Daugaard: "Jeg fik nogle okay starter, men jeg kæmpede med at finde rytmen de første 15 minutter cirka. Og da banen var så svær som den var, så var løbet lidt kørt, og jeg kunne ikke indhente mange placeringer, da jeg først kom i gang. Men jeg ser frem til næste afdeling, hvor det forhåbentlig vis er bedre vejr! Det regnede næsten hele dagen, men udover det, så er det en sindssygt fed bane, med mange store hop alle steder. På en tør dag, en af de fedeste baner jeg har prøvet."


I den lille klasse var det Marc-Antoine Rossi der snuppede sejren for Red Bull Gasgas, i en klasse der også talte flere andre VM-kørere. Svensk/spanske Samuel Nilsson tog andenpladsen, foran Ferrucio Zanchi på HRC Hondaen.


Alle resultater for dagen her: https://api-fedemoto.podiumsoft.info/file/49909

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page