top of page

Rød regerede i Paris


Hvis Paris Supercross blev noget, så var det alt andet end kedeligt! Og det boder på en fænomenal supercross-sæson i USA, når vi går i gang til januar. Søndagen bød nemlig igen på intense ræs, hvor der blev gnubbet albuer, hvor - hvis man skal være så fræk - igen var en tendens til at de amerikanske kørere spillede andenviolin, og hvor Jett Lawrence ikke blot fik lov at gøre som han havde lyst til. I hvert fald ikke hele tiden.


Det var dog stadig fortjent Jettson der endte som Konge af Paris, da det hele var overstået. En sejr i dagens sidste heat, gjorde udslaget for ham. Andenpladsen over weekenden tog storebror Hunter sig af, efter at have snuppet en heatsejr i dag, og i det hele taget set stærk ud på 450'eren - omend stadig med de vanlige udfald. Cooper Webb tog den samlede tredjeplads efter stabil kørsel, der dog var et stykke var fra at være på omgangshøjde med Lawrence-brødrene og Ken Roczen. K-Roc måtte nøjes med den bitre fjerdeplads over weekeden, på trods af en heatsejr i dag, da styrt kostede tyskeren alt for meget. Men godt at se, at han går efter sejren, og ikke bare sidder og nyder Jetts eminente teknik fra baghjulet. I det hele taget var det nogle fede heat i SX1-klassen, hvor også især Greg Aranda imponerede, mens også Cedric Soubeyras viste tænder.

I SX2 var der mange øjne på japanske Jo Shimoda, der kørte sit første løb tilbage på Hondaen, og leverede en sejr i Paris. Shimoda nappede sejren og titlen som Prins af Paris, da han lod til at have et gear mere end de andre i heatene - selvom der også var fejl fra ham. Tom Vialle gjorde også hvad han kunne, men virkede stadig ikke 100% overbevisende til supercross, især for en tidligere verdensmester i MX2, med en sæson i USA på fabriksgrej under bæltet. I stedet imponerede landsmanden Anthony Bourdon særdeles meget, og blev belønnet med tredjepladsen over weekenden, efter at have taget en heatsejr på vejen.

Find alle aftenens resultater her: https://mxgpresults.com/parissx/results


Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page