top of page

Rasmus Daugaard til Fastlane Racing Team

Rasmus Daugaard har store ambitioner i år, og er ikke bleg for at gå efter det. Sjællænderen skal foruden DM og lidt spansk mesterskab, også prøve sig selv af ved enkelte VM-afdelinger i 2024. Han er, som vi har skrevet tidligere, skiftet til Yamaha i år, og nu kommer Fastlane Racing Team med på turen. Det var endnu en af de nyheder vi fik med hjem fra Herning Supercross. De to parter har i hvert fald lavet et samarbejde, og det fik vi da lige begge siders ord om!


Rasmus Daugaard: "Jeg er selvfølgelig super taknemmelig over, at Fastlane havde en plads til mig, og nu ser jeg egentlig bare frem til hvad sæsonen kommer til at byde på."


Christian Brigsted / Fastlane Racing Team: "Rasmus er en god tilføjelse til Fastlane Racing Team. Han passer rigtig godt ind i setuppet og han går godt i spænd med de øvrige kørere på holdet, og jeg er sikker på vi går en rigtig fed sæson i møde. Vi glæder os meget til at følge Rasmus i løbet af 2024 hvor han blandt andet skal køre MX1 i Dansk og Spansk mesterskab, og VM. Vi har jo egentlig længe søgt en MX1-kører, og efter henvendelse fra Rasmus om stafferinger, endte vi med at lave en aftale som passer os begge rigtig godt. Vi kan støtte Rasmus igennem sæsonen og han kan koncentrere sig om at køre motocross. Vi håber på en sjov og fantastisk sæson, med en masse fedt ræs!"

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page