top of page

Rasmus glad for muligheden for at køre DM


Der er rigtig mange ting der er ærgerlige ved at VM/EM-kalenderen er blevet skudt så meget, men en af de ting der dog trækker det hele lidt i den anden retning, er når det giver luft til at vi kan få dem der ellers normalt huserer i udlandet, at se herhjemme. Det betød nemlig at Rasmus Pedersen havde fundet vej til Hanherred i søndags, hvor det danske stjernefrø brugte løbet til at blive klar til den kommende EM-sæson. Og det gjorde han jo som bekendt ved at køre sig på podiet. Vi fik en snak med ham om dagen.


Rasmus Pedersen: "Det var super fedt at få muligheden for at køre et DM derhjemme igen. Efter at hele min egen løbskalender blev udskudt, så passede løbet rigtig fint ind, til at få noget løbserfaring inden EM og alle de andre løb. Jeg havde en rigtig fin dag. Jeg havde en lidt svær kval, men jeg følte mig fint tilpas så alt var fint. I første heat tager jeg holeshot og har et par rigtig fine første omgange, men jeg bliver så ret hurtigt træt og ryger ned som 3'er. I andet heat får jeg en fin start som 6’er. Jeg kommer så op som 1’er på første omgang, men jeg stresser så ret meget og køre en masse dårlige linjer og laver en masse fejl, hvor jeg så havde en fed battle med William Kleemann. Jeg kører ellers fint, selvom jeg var smadret og træt, og ender heatet som 2’er. Så det var en fed dag og fedt at få muligheden for at køre på den fede bane og herhjemme igen!"

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page