top of page

Rasmus Pedersen godt tilfreds med sæsonen


Rasmus Pedersen valgte at drosle lidt ned til sæson 2022. Han flyttede base tilbage til Danmark, og har været fast bestanddel af DM i MX2-klassen, hvor han bare er blevet bedre og bedre. Han endte med at vinde DM-finalen i Hanherred, og så var han også på podiet til en afdeling af ADAC MX Masters undervejs i sæsonen. Vi fik en snak med ham om hvordan han selv har oplevet sin sæson.


Rasmus Pedersen: "2022 har egentlig været et fedt nok år for mig. Det har været en anden måde at leve livet på, og egentlig noget jeg synes har fungeret meget godt. Jeg kørte en fuld sæson af DM, med lidt DNF'er, lidt styrt og hvad der ellers var, men ellers fik jeg kørt mig mere og mere i køreform i løbet af året. Så med en top 3 til ADAC MX Masters og en sejr til DM-finalen i Fjerritslev, var det hele da meget fedt da. Jeg er stadig ved at finde ud af hvordan næste år bliver. I år har bare været lidt for mig selv. Men uanset hvordan 2023 så ender med at blive stykket sammen, så glæder jeg mig rigtig, og jeg kommer til at gøre mit bedste 100%!"

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page