top of page

Red Bull Factory KTM med tre kørere i MX2!


Efter en sæson hvor nedskæringer hos KTM har været det helt store fokus, så er det her fantastiske nyheder - om end de kommer på et trist grundlag. Som vi berettede tidligere i dag, så er Lucas Coenen i dag afsløret som ny kører hos Nestaan Husqvarna i MX2, og samtidig afslører KTM så, at Red Bull Factory KTM også bliver et tremands-team i 2023! Her får man nemlig tilgang af Sacha Coenen, der støder til Liam Everts og Andrea Adamo, og altså blot giver MX2-klassen endnu mere tyngde til næste år!


Forvirringen omkring Coenen-brødrene har ellers været total, fordi de angiveligt havde en fod hos Diga Procross begge to, da det team måtte lukke dørene. Da man fra KTMs side formodentlig allerede havde kontrakt med de to brødre, skulle man altså finde et andet sted at placere dem. Og så har man altså taget konsekvensen, og lavet hver et fabrikssæde til de to talentfulde belgiere.


En yderst positiv udvikling fra KTMs side, der viser at det hele ikke bare skal handle om MotoGP. Bravo!


Om Sacha Coenen har hvad der skal til, for at brage igennem i VM, selv på en fabrikscykel, må så stå hen i det uvisse. Først og fremmest skal han holde sig på hjulene. Nu er han dog i nogle af de bedste hænder, og har uden tvivl materiellet til at gøre en forskel. Dertil kommer at både Sacha - og Lucas - ikke engang er blevet 16 år endnu. Så der skulle være plads til at udvikle sig.


Foto: Bavo Swijgers

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page