Rekordmange har meldt til Yamahas bLU cRU Cup!


At Yamaha har gjort meget for sine unge kørere, er deres bLU cRU initiativ et godt eksempel på. Tilmeldingen til årets udgave af bLU cRU Cuppen lukkede i søndags, og i går kunne Yamaha så melde ud, at man har modtaget rekordmange tilmeldinger, på tværs af hele Europa! Hele 310 kørere har meldt sig til, for at kæmpe om de 120 pladser - 40 i hver klasse - der er til den endelige finale, og chancen for at blive udvalgt til at deltage i Yamahas efterfølgende Masterclass.


Årets bLU cRU Cup-finale køres sammen med Motocross of Nations senere på året, og de kørere der klarer sig bedst på nationalt plan, i 65cc, 85cc og 125cc, udvælges regionalt og bliver tildelt en plads på startbommen. De bedst placerede ved finalen, går videre til Yamahas Masterclass, hvor de vil modtage træning af Yamahas VM-kørere, og have muligheden for at gøre sig fortjent til støtte fra Yamaha Europa.


På nationalt plan betyder bLU cRU tilmeldingen, at Yamahas kørere samles til træninger med ligesindede, hvor trænerne er Yamahas kørere og ambassadører i Skandinavien, for at sammenryste og skabe et fællesskab med andre kørere i blåt.


Yamaha håber på så normal en sæson som muligt, men følger selvfølgelig udviklingen i Europa, frem imod bLU cRU Cup-finalen.


Læs Yamahas egen pressemeddelelse omkring bLU cRU 2021 her: https://www.yamaha-racing.com/yz-blu-cru-cup/news/record-303-entries-confirmed-for-yz-blu-cru-fim-europe-cup-in-20/

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder