top of page

Rigeligt drama i Arlington

Der var dramatik i overflod, da det amerikanske mesterskab i supercross rullede igennem Arlington, Texas, i går aftes, hvilket holder spændingen intakt i toppen af begge klasser.


450

Meget af dramatikken i den store klasse, stod Jett Lawrence selv for. Først styrtede australieren fra førstepladsen, og så styrtede han én gang mere, da han forsøgte at tage selvsamme førsteplads tilbage igen. Det rokkede dog ikke Cooper Webb, der nappede endnu en finalesejr, og presser på i tabellen. Eli Tomac styrtede, men viste at han måske er på vej tilbage i topform, da han kørte sig hele vejen op til andenpladsen. Aaron Plessinger tog sidste plads på podiet, mens Jett Lawrence måtte nøjes med fjerdepladsen. Han er dog stadig i spidsen af serien. Hunter Lawrence blev sidste mand i top 5, på en dag hvor flere favoritter måtte i jorden undervejs.


Resultat, Arlington:

1. Cooper Webb - Yamaha

2. Eli Tomac - Yamaha

3. Aaron Plessinger - KTM

4. Jett Lawrence - Honda

5. Hunter Lawrence - Honda

6. Chase Sexton - KTM

7. Justin Cooper - Yamaha

8. Ken Roczen - Suzuki

9. Malcolm Stewart - Husqvarna

10. Jason Anderson - Kawasaki


Samlet:

1. Jett Lawrence

2. Cooper Webb

3. Aaron Plessinger


250 East

Hvis der er noget der beskrive Austin Forkners karriere, så er det styrt og skader. Når man går statistikkerne igennem, så er det næsten vanvittig læsning, i forhold til hvor meget han har vundet, når han har gennemført noget - men også hvor meget han har siddet ude. Han vandt premieren i den lille østlige klasse, og førte finalen i aftes, da katastrofen - igen - indtraf. En fejl sendte ham voldsomt i betongulvet, og nu ser det ud som om endnu en potentiel titel er væk til skade. I stedet lukrerede Haiden Deegan på situationen og tog sin første sejr i år. Cameron McAdoo tog andenpladsen på dagen, mens Tom Vialle tog tredjepladsen. Max Anstie blev nummer 6, men ad kringlede veje, var det nok til at lægge sig i spidsen af serien indtil videre.


Resultat, Arlington:

1. Haiden Deegan - Yamaha

2. Cameron McAdoo - Kawasaki

3. Tom Vialle - KTM

4. Seth Hammaker - Kawasaki

5. Pierce Brown - Gasgas

6. Max Anstie - Honda

7. Chance Hymas - Honda

8. Coty Schock - Yamaha

9. Guillem Farres - Husqvarna

10. Daxton Bennick - Yamaha


Samlet:

1. Max Anstie

2. Pierce Brown

3. Daxton Bennick


Du kan finde alle resultater her: https://results.amasupercross.com/


Foto: Brown Dog Wilson

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page