top of page

- Rigtig fedt det lykkedes

Jacob Bloch bliver bedre og bedre på sin 125'er, og han nærmede sig noget af det bedste vi har set fra ham, da han kørte en femteplads hjem til ADAC MX Masters i den forgangne weekend i Dreetz. Undervejs blev det til et holeshot i første heat, så vi fik lige et par ord fra ham, om weekenden i det tyske.


Jacob Bloch: "Anden runde af ADAC blev meget bedre end jeg havde håbet på, så det giver da blod på tanden til næste afdeling. Men det fedeste var nok, at jeg tog holeshot i første heat. Det første jeg har taget internationalt. Jeg har endelig fået mere styr på mine starter i år. Så det var bare rigtig fedt det lykkedes. Jeg prøvede at hænge så godt med i frontgruppen jeg kunne, og jeg er ok tilfreds med min kørsel. Så sent som torsdag var jeg meget i tvivl om at ryggen kunne klare det, men vi valgte at køre derned og så måtte vi se om jeg kunne gennemføre. Jeg kunne så godt mærke ryggen hele weekenden, men det gik fint. Så jeg vil gerne sige stor tak til min kiropraktor Kirsten Buus, for at hjælpe med rygproblemerne hver dag i sidste uge. Det var ikke lykkedes uden hende. Og så også lige en tak til alle mine sponsorer, som gør det hele muligt."


Foto: Steffen Schollbach / Pixel-cross.com

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page