top of page

Sæsonbedste fra Mikkel Haarup i Letland!


Mikkel Haarup arbejder sig stille og roligt ind i tingene, og takterne bliver bedre og bedre for hver VM-afdeling. Sæsonens midlertidige højdepunkt kom i går, til VM i Letland, hvor en placering som nummer 5 i kvalifikationen, næsten en top 5 i første heat, og en knivspids fra et holeshot i andet heat, resulterede i en samlet syvendeplads på dagen. Her er hvad danskeren havde at sige efterfølgende.


Mikkel Haarup: "Jeg havde en virkelig god kvalifikation, hvor sluttede som nummer 5. Det var en af de ting vi havde fokus på i denne her weekend, for jeg vidste at jeg kunne køre nogle gode heat, hvis jeg satte mig selv i en god position fra starten af. Jeg havde lidt mere fart og lavede nogle gode overhalinger i første heat, og så var jeg virkelig tæt på et holeshot i andet heat. Banen var svær. Den har en sandet overflade, men så er den virkelig glad nedenunder. Men det endte som en rigtig positiv weekend. Jeg gjorde mit bedste, og nu har vi fire uger inden næste afdeling, hvor jeg kan nå at forbedre mig endnu mere."


Foto: Kawasaki

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page