Sam Korneliussen skifter til Gasgas


DM-finalen er under en uge væk, og den kommende sæson bliver på rød maskine for Sam Korneliussen. Sam skal nemlig køre Gasgas for EasyMX, og vi har fået et par ord fra ham, om det nye samarbejde. Sam Korneliussen: "Jeg skifter til sæsonen KTM’en ud med en GasGas, i samarbejde med EasyMX. Et samarbejde jeg ser frem til at komme igang med, sammen med de sponsorer som har hængt ved min side de sidste mange sæsoner. Efter en turbulent sæson sidste år med corona, lagde jeg fokus fra cross lidt på hylden, da min sæson alligevel næsten forsvandt både med ADAC og DM. Tiden er bl.a. brugt på at købe hus med min kæreste og hvad der ellers hører til. Dog ser jeg meget frem til at vi får noget der ligner en normal sæson. I 4 måneder havde jeg en lang pause fra crosseren hen over vinteren, hvor der blev kløet på med fysisk træning. Trods den lange pause, glemmer man jo aldrig hvordan man kører cross, så efter et par træninger synes jeg, at jeg er ved at komme ind i en god rytme igen, og har fået forberedt mig så godt som jeg har haft mulighed for. Nu må vi se hvordan det hele kommer til at gå, til den første afdeling af DM! Det bliver i hvert fald fedt at holde bag bommen igen, det har jeg set frem til!" Foto: EasyMX

Untitled-1.png
fxr.jpg
Facebook Nyheder

© 2013 MX-IndeX - A part of #591 Arts.