top of page

- Samlet set en god dag


William Kleemann kvalificerede sig til EMX250-afdelingen i Lommel i lørdags som eneste dansker, og det var en positiv dansker der gjorde status, og glædede sig over de positive ting der var at tage med fra sandet i Belgien.


William Kleemann: "EM i Lommel var mega fedt og jeg havde samlet set en god dag. Jeg får jo kvalet' ind, hvilket er mega fedt, fordi i det felt er det sgu hårdt, da de allesammen kører hurtigt. I første heat var jeg super nervøs, men jeg kom da igennem heatet, godt nok med to styrt, men jeg sluttede på en 25. plads, hvilket er meget godt. Jeg tror personligt, at hvis jeg ikke havde været væltet, så var jeg kommet i pointene, men sådan er det jo nogle gange. I andet heat er jeg egenligt okay med på første omgang og ligger en 20-30 stykker, men jeg bliver så kørt fuldstændig af, så jeg står på snotten og da jeg så endelig får rejst min crosser op, sidder styret helt skævt, så jeg må ind og få det rettet. Efter det kom jeg ikke rigtig igang igen på banen, så jeg fik ikke noget flow og endte med bare at køre rundt, men samlet set på dagen var der mange gode ting, som vi tager med os og ellers arbejder vi bare videre, for jeg vil gerne længere op!"

Komentarze


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page