top of page

Sara Andersen afslutter en hård sæson


Med VM-finalen for kvinder overstået i lørdags, sluttede sæsonen også for Sara Andersen. En sæson der bød på både en dansk og en svensk titel mere til samlingen, men som alligevel har haft sine udfordringer, især til VM. Vi fik det danske es til at sætte ord på, hvordan VM-sæsonen er forløbet i det store hele.


Sara Andersen: "Denne VM-sæson er langt fra gået efter planen. Feltet har været godt i år og top 10 har været hurtigere end nogensinde før. Det betyder så også, at hvis man har en lidt dårlig dag, kommer dårligt fra start eller lignende, så er det sværere at køre sig op. Jeg har ikke følt mig helt tilpas i år og ikke kun til VM. Jeg er ikke helt sikker på hvorfor, men det har været en hård sæson og jeg er glad for den er overstået. Jeg har været forholdsvis svingende gennem hele sæsonen og selvom det ikke er helt til at se på resultaterne, så har jeg her til slut fået mere fart på og kan faktisk køre med de hurtigste damer i verden. Jeg er glad for den udvikling og jeg glæder mig meget til næste år, hvor jeg forhåbentlig kan starte hvor jeg slap. En samlet 8. plads til VM er faktisk ikke noget jeg overhovedet gider snakke om. Jeg blev 5'er tilbage i 2019 og nummer 7 i 2020, selvom jeg kun kørte 4/5 afdelinger, så at forværre resultatet 2 år i træk er ikke sjovt. Trods det er jeg positiv for næste år i og med jeg ved jeg kan følge med. Med min kørsel her til sidst og nogle starter, kan jeg komme langt. Jeg har lært meget i år og næste år vil bliver meget anderledes for mit vedkommende, men jeg håber og tror at alt nok skal blive godt."

Yorumlar


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page