top of page

Sara Andersen glad, og lidt skuffet


Sara Andersen kørte en flot EM-afdeling i Slagelse i weekenden, hvor hun var meget tæt på at overliste Lotte van Drunen, der jo som bekendt fører VM an. Kørslen var det danske es derfor tilfreds med, men Sara stod også tilbage med lidt ærgrelse, for det kunne være blevet til mere.


Sara Andersen: "Jeg står tilbage med lidt blandede følelser efter weekendens EM. Det var meget tæt på at blive en 1. plads fremfor en andenplads, efter jeg førte næsten hele andet heat. Generelt var der rigtig mange omgangskørere hele weekenden og det er ikke den bedste bane til det, da den er ret ensporet. Jeg blev fanget bagved 2 omgangskørere, og Lotte lå lige bagved, som hun havde gjort hele heatet og hun udnyttede situationen. Jeg synes det er sindssygt ærgerligt, da jeg har svært ved at se hvor hun skulle overhale mig, hvis jeg ikke lavede en fejl, da hun efterhånden i løbet af heatet havde prøvet alt. Men når det så er sagt, så er jeg glad for min kørsel. Jeg fik vist andre og vigtigst af alt mig selv, at jeg godt kan følge med de hurtigste i verden, da Lotte pt fører VM. Tak til alle der heppede på mig i weekenden!"


Foto: Dary Karina

Commentaires


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page