top of page

Sejrherrerne fundet i Paris!


... og sikke en eftermiddag vi fik i det franske. For der var tænding, nerve og drama i begge klasser, lige fra første færd!


I SX1-klassen handlede det hele om Ken Roczen. K-Roc startede med at vinde Superpole, ligesom han gjorde i går, men derfra så han sig ikke tilbage. Han snuppede alle tre heatsejre, straight up mod Eli Tomac. Det var en knusende sejr, der ikke alene gav Ken et stort selvtillidsboost, men også rammer durk ned i den situation tyskeren står i, hvor han endnu ikke har et sæde til næste år. Der bør være endnu flere løftede øjenbryn nu. Off-season i USA har ikke rigtig handlet om andet end Ken Roczen og hans situation, og han lader til at nyde det. Snakken bliver ikke mindre efter Paris, det tør vi godt love. Ken Roczen blev altså King of Paris, mens Tomac måtte nøjes med andenpladsen. Justin Brayton snuppede lige nøjagtig den samlede tredjeplads over weekenden, efter en fejl fra Cooper Webb i allersidste heat.


SX1, søndag:

1. Ken Roczen - Honda

2. Eli Tomac - Yamaha

3. Justi Brayton - Honda

4. Marvin Musquin - KTM

5. Cooper Webb - KTM


King of Paris 2022:

I SX2-klassen var der også følelser i spil. Chris Blose var usårlig i går, men i dag havde amerikaneren ikke heldet med sig. Styrt og fejl i de to sidste heat, gjorde at han måtte nøjes med den samlede tredjeplads over weekenden. Andenpladsen tog Jace Owen sig af, efter fornuftig og stabil kørsel, men solstrålehistorien på førstepladsen overstrålede dem alle. Seks og et halvt år er det siden australske Matt Moss har vundet et heat - i dag vandt han alle tre. OG med passeringen af Jace Owen i allersidste heat, tog Moss også den samlede sejr, og var i tårer på podiet.


SX2, søndag:

1. Matt Moss - Kawasaki

2. Jace Owen - Honda

3. Brice Mailin - Gasgas


Prince of Paris 2022:

Foto: Supercross Paris

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page