- Ser frem til Frankrig!


Glen Meier leverede - igen - en fornem præstation, da der blev kørt VM i Tyskland i den forgangne weekend. I første heat bed Glen skeer med flere af de helt store i MX2-klassen, og når er ham i feltet der samtidig har et fuldtidsarbejde at passe, så er det ret godt gået! Vi fik et par ord fra Glen om dagen i Teutschenthal, imens vi kan glæde os over, at han også er med i VM-klassen, når der køres GP i Frankrig på søndag!


Glen Meier: "Det var super dejligt at være tilbage i VM! Det havde jeg virkelig set meget frem til og glædet mig rigtig meget til. Jeg kvalificerede mig som nummer 20, hvilket var okay, da jeg ikke følte mig 100% i et med cyklen i kvalen'. Vi lavede om på gearingen til første og det hjalp en del. Jeg som afsted som en 20 - 22 stykker fra start, og kører mig derefter op som nummer 15 og ender der. I andet heat får jeg en rigtig dårlig start og bliver fanget bag en kører som er væltet, på første omgang. Så jeg kørte mig op fra sidstepladsen, og så op som nummer 21, så det var egentlig okay. I GP'et sluttede jeg som en samlet nummer 19. Nu ser jeg bare frem til GP'et i Frankrig på søndag! Det skal nok blive sjovt!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder