top of page

Silly Season forskydninger!


Vi nærmer os så småt november, og aftalerne til næste års VM er ved at være på plads - selvom vi her på stedet føler at der er mange teams der virkelig trækker den ud i denne her sæson.


Det er dog sikkert, at TM vender tilbage til VM-serien. Det italienske mærke trak stikket for en årrække siden, men vendte tilbage til EM-rækkerne med det italienske Steels Dr. Jack TM-team, og det er det selvsamme team, der nu tager skridtet op i VM MX2-klassen til næste år. Det bekræftede TM forlede i en pressemeddelelse. Det bliver med spanske Yago Matinez ombord, og de er allerede i gang med at teste. Martinez havde en skuffende debutsæson i VM i år, og håber på mere held til næste år i lyseblåt.


Og flere nye teams i VM er godt, og nu har også et tysk et af slagsen meldt sig på banen. Dem der følger med i ADAC MX Masters kender godt SixtySeven Husqvarna Racing, og teamet har kørt udvalgte afdelinger af VM i år med tyske Jan Krug og Mark Scheu. Men til næste år går man efter en fuld sæson i VM med Kevin Brumann, der altså derfor skifter væk fra JK Racing Yamaha, for at agere spydspids i det tyske team, både i VM og ADAC. Mark Scheu, Paul Haberland og Jan Krug er udset til at køre udvalgte europæiske afdelinger.

Comentários


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page