top of page

Sjette sæson i gult! - Kaduuz Racing


Når sæson 2021 sparkes i gang, så markerer det samtidig starten på sjette sæson i den gule habit, med Kaduuz Racing på reversen, for Rasmus Johansen. I år blev det til endnu en samlet top 5 i DM, i en sæson der nok mest kommer til at blive husket for dens beskedne længde. Næste år håber Rasmus, ligesom resten af teamet, på mere normale tilstande, og på endnu mere fedt ræs!


Rasmus Johansen: "Jeg håber da helt klart på noget mere race næste år, og så at det skal være knap så kompliceret til træningerne, så det igen bliver lidt mere frit. Jeg håber også jeg får tid til at få trænet fornuftigt, så jeg kan køre med hvor jeg har gjort de seneste par år. Men i det hele taget bare det at få noget fedt race, og mere af det, det er altid godt! Det savner man allerede. Jeg er glad for at fortsætte for Kaduuz Racing, hvor jeg føler mig virkelig godt tilpas. Per og Ronnie er altid så glade og hjælpsomme, med de problemer der nu engang kan opstå i vores sport. Så jeg glæder mig bare til at komme i gang med DM - og så selvfølgelig også til at køre Oldboys! Ej, nu må vi se om min far og bror vil køre, så stiller jeg nok også op der!"


Til at hjælpe sig på vejen næste år, har Rasmus den nye Suzuki RM-Z450 under sig!


Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page