top of page

- Skal være noget mere bisset

Malou Jakobsen er startet godt ud i VM, hvor hun sluttede i top 10 i Spanien, og i den netop forgangne weekend skulle bakke den præstation op, på det sandede underlag på Sardinien. Desværre skæmmede et startstyrt danskerens første heat, men at Malou hører til i top 10, fik hun eftertrykkeligt bevist i andet heat. Vi fik hende lige til at løbe weekenden i Riola Sardo igennem for os, hvor hun også lige sætter ord på, hvad der skal til for at komme endnu længere frem i feltet.


Malou Jakobsen: "En lidt frustrerende weekend, men alligevel så føler jeg at jeg er på rette vej. I første heat var jeg OK med fra start, men uheldige omstændigheder gør at jeg bliver revet med i et startstyrt, hvilket resulterer i at en anden kørers håndtag sætter sig fast i mit hjul. Det tager desværre et halvt minut inden jeg er oppe på cyklen igen og på det tidspunkt er jeg én af de sidste fra start. Da jeg kommer rundt ved første omgang er jeg nr. 27. - og ja, så skal der altså arbejdes hårdt og der skal overhales en del, men tiden løb til sidst fra mig og jeg måtte tage til takke med en 13. Plads. Havde jeg bare haft én omgang mere, så havde jeg nået top 10, for de sidste 3 lå lige foran mig ... I andet heat kommer jeg meget bedre fra start, men jeg må tilstå at jeg begynder at indse at jeg skal være noget mere bisset fra starten, hvis jeg skal helt op i toppen. Det tager jeg med som læring og må tage til takke med en 9. plads. En lille tilbagegang overall på den samlede stilling, men jeg befinder mig stadigvæk i top 10 - og her skal jeg naturligvis blive og gerne forbedre mig til næste afdeling. Jeg er så umådelig taknemmelig for alle dem der støtter mig på min rejse!"


Foto: Infront Moto Racing 2024 @ M. Zanzani

Commentaires


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page