top of page

Skovbjerg med karrierens bedste i Lommel


Nicolai Skovbjerg leverede sit livs bedste i Lommel i weekenden, så vi fik lige en status fra ham, hvor han også fortæller om, hvad der er på programmet den næste tid!


Nicolai Skovbjerg: "Fed weekend til EMX125 på Lommel. Jeg følte mig godt tilpas hele weekenden og en helt udmærket start i første heat resulterede i mit bedste resultat nogensinde som nummer 5! I andet heat misser jeg et gear ud over bommen og måtte starte fra næsten sidstepladsen. Men jeg får kæmpet mig godt op og slutter som nummer 11. Det var en hård weekend, med både høj temperatur og en meget udfordrende bane, hvor jeg må indrømme at jeg gik lidt kold, men kæmpede til det sidste.


Nu ser jeg frem til en god weekend til ADAC MX Masters og derefter en tur til Sverige og køre EMX125, som også bliver min sidste afdeling af EM i år. Vi har valgt at afskrive turen til EM i Finland, da vi skal køre Blu Cru-finale weekenden efter, som jeg ser meget frem til, og så går turen til Finland til Junior VM. Det har vi valgt fordi jeg ikke kan nå at blive noget specielt i den samlede stilling efter jeg missede 3 runder. Samtidig sparer vi også lidt økonomisk.


Til sidst vil jeg gerne takke mit team Wozniak MX Racing Team og alle mine sponsorer og min mor og far, som også gør et kæmpe stykke arbejde. det betyder virkelig meget og uden alle jer ville dette ikke være muligt."

Комментарии


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page