top of page

Skovbjerg overordnet tilfreds


Nicolai Skovbjerg har haft en god første sæson på 125'eren, og det synes han egentlig også selv. Vi fik en snak med ham om seneste afdeling af ADAC MX Masters, og om hvordan sæsonen er gået indtil videre. Her er hvad han svarede til det.


Nicolai Skovbjerg: "Jeg havde en okay weekend til ADAC MX Masters i Dreetz, hvor jeg startede med at kvale' som nummer 7. I 1. heat kommer jeg fra start udenfor top 25 og kæmper mig op på en 10'ende plads. I 2. heat kommer jeg igen fra start udenfor top 25 og kører mig op på en 11. plads. 3. heat forløb stort set som 2. heat, hvor jeg igen slutter på en 11. plads. Derfor kunne det blive til en samlet 10'ende plads på dagen og pt en 7'ende plads i mesterskabet. Jeg synes sæsonen overordnet har været god indtil videre og har budt på en del podieplaceringer - og noget fedt ræs! Jeg ser frem til mere ræs og på at se hvad den resterende sæson har at byde på."


Foto: BJ Photo

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page